Mulţumiri – Blogovăţ 2010

Ediția a III a Festivalului Blogului Moldovenesc luat sfârșit, se cunosc câștigătorii, puteți găsi de asemeni şi clasamentul final, aleșii: poporului şi ai juriului, aveţi posibilitate să analizaţi cine, pentru cine şi cum a votat, datele vorbesc de la sine.

De asemeni avem şi “buletinele de vot“,  majoritatea bloggerilor prezenţi în sală au decis că  Viorel Mardare merită titlul de Bloggerul Anului, felicitări Viorel şi după tradiţie eşti primul pe listă în calitate de juriu pentru ediţia următoare a festivalului, deci ai timp la dispoziţie să studiezi blogosfera.

Vreau să aduc mulţumiri şi participanţilor la acest festival.

Din numele organizatorilor aduc mulţumiri sponsorilor festivalului (ProPeople, Adpixel, Clickits, Moldcell, PRO NOI, The Flying Pig) şi partenerilor noştri.

Premiile din partea Ministerul Tehnologiilor Informaţionale și Comunicațiilor al Republicii Moldova (MTIC) sunt domenii în zona .md pe trei ani, pentru câştigătorii locului I acordat de către juriu, pentru a intra în posesia lor este nevoie să mergeţi cu diploma (la moment diplomele se află la organizatori)  la Molddata şi să activaţi domeniul dorit.

De asemeni majoritatea câştigătorilor nu am ridicat premiile din partea The Flying Pig care constă în 1, 2, sau 3 litri de bere.

Situaţia cadourilor poate fi găsită la următoarea adresă, pentru a intra în posesia diplomelor de la MTIC şi/sau a  flyerilor de la the flying pig contactaţi organizatorii festivalului.

În acest an toţi membrii juriului, au evaluat blogurile şi articolele din concurs, din experienţă proprie vă pot spune că este un lucru destul de complicat să evaluezi cît se poate de corect toţi participanţii, sunt de părerea că Dumitru Ciorici,Nicu PopescuOleg CiubotaruOlga RăileanSoacra MicăValeriu Tihai sau făcut datoria la cel mai înalt nivel.

Mulţumiri speciale pentru persoanele care sau implicat în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment: Elvira ScutaruTatiana PascovschiVitalie EşanuVladimir Iachimovici, Vitalie Varzari, voluntarilor DisperatulRadu Ceban şi Radu Lisiţa şi alte persoane care au găsit timp să dea o mâină de ajutor.

Cu respect iniţiatorii concursului Vladislav Namaşco şi Valeriu Tihai

Etapa de votare – Blogovăţ 2010

Etapa de înregistrare a luat sfârșit, în acest moment vin cu nişte instrucţii utile pentru participanţii “Blogovăţ 2010” şi etapa de votare disponibilă începînd cu  23 februarie 2010 pînă la 8 martie 2010.

În procesul de votare din cadrul Blogovăţ 2010 vor participa 3 grupuri de utilizatori: cititori, bloggeri şi juriu.

1.  Cititorii vor vota blogurile favorite prin intermediul unui banner afişat pe blogul participantului sau cel de pe site Blogovăţ pe care îl puteţi găsi pe pagina participanţilor,  afişat lângă fiecare participant.

2.  Bloggerii înscrişi în competiţie vor vota pe site-ul concursului începând cu data de 23 februarie 2010 numai dacă cel puţin unul dintre blogurile înaintate a fost acceptat în concurs, alegerea celui mai bun blogger v-a fi efectuată conform formulei ElectionPlatform.

Impotant: bloggerii pot să voteze o singură dată pentru un singur blog din categoria în care a fost aprobat blogul lor.

Pentru a obţine mai multe voturi din partea vizitatorilor bloggerii sunt îndemnaţi să plaseze codul HTML pe blog. Aveţi la alegere în Panoul de control (poate fi accesat după autentificare) 2 tipuri de cod, pentru blogurile găzduite pe wordpress.com vă recomandăm codul simplu (imagine) pentru restul platfomelor inclusiv wordpress standlone vă recomandăm codul iframe. Dacă aveţi nevoie de ajutor pentru plasarea codului de votare vă recomand să citiţi următoarea însemnare: Cum să adaug un cod HTML pe blog

Important! Fiecare blogger trebuie să voteze! (Puteţi vota numai dacă cel puţin unul dintre blogurile înaintate a fost acceptat în concurs)

Dacă, nu veţi vota ratingul dvs. va rămîne nul, deci şi şansele dumneavoastră de a cîştiga se apropie de zero.

Bloggerii de asemenea pot vota şi în calitate de cititori pentru blogurile favorite, a se vedea punctul 1.

3.  Juriul va evalua blogurile conform unei liste de criterii, atribuind fiecărui criteriu punctajul corespunzător.

Atât cititorii cît şi bloggerii au nevoie de flash player instalat pentru a putea să-şi exerciteze votul.

Întrebările, sugestiile şi opiniile le scrieţi mai jos în comentarii.

Atenţionăm asupra faptului că încercările de cheating (adică manipulările neloiale cu voturile) vor fi depistate şi vor defavoriza participantul în concurs (excluderea din concurs). Prin urmare, te îndemnăm sa fii onest şi respectuos faţă de colegii din blogosfera moldovenească.

Baftă tuturor!

Sponsorul General

Sponsorii concursului

Blogovăţ 2010

Ne bucurăm să anunţăm startul celei de a III ediţii a Festivalului Blogului Moldovenesc — Blogovăţ.

Ca şi în anii precedenţi evenimentul constă din 4 etape:

 1. Înregistrarea blogurilor în concurs
  8 februarie 2010 – 22 februarie 2010
 2. Votarea
  23 februarie 2010 – 8 martie 2010
 3. Analiza datelor
  9 martie 2010 – 15 martie 2010
 4. Premierea câştigătorilor
  20 martie 2010

Pentru a participa la concurs e nevoie să vă creaţi cont pe site-ul oficial al evenimentului, să faceţi cunoştinţă cu termenii şi condiţiile şi să înregistraţi un articol sau blog în categoria dorită. Mai multe detalii ce ţin de jurizare şi votare găsiţi pe site-ul Blogovăţ.

Sondaj

Paralel concursului are loc şi Sondarea Bloggerilor Moldoveni 2010. În acest an, spre deosebire de cei precedenţi, am redus considerabil numărul întrebărilor, astfel pentru a completa cu răspunsuri formularul nu vă va lua mai mult de 2 minute.

Sponsori

Alături de noi în 2010 în calitate de sponsori sunt:
AdpixelMoldcell ProNoiPropeople

Parteneri

Bloggerii pot deveni parteneri Blogovăţ contribuind cu un articol sau publicînd bannerul Blogovăţ în blogul său.

PS Mulţumim tuturor, baftă!