Mulţumiri – Blogovăţ 2010

Ediția a III a Festivalului Blogului Moldovenesc luat sfârșit, se cunosc câștigătorii, puteți găsi de asemeni şi clasamentul final, aleșii: poporului şi ai juriului, aveţi posibilitate să analizaţi cine, pentru cine şi cum a votat, datele vorbesc de la sine.

De asemeni avem şi “buletinele de vot“,  majoritatea bloggerilor prezenţi în sală au decis că  Viorel Mardare merită titlul de Bloggerul Anului, felicitări Viorel şi după tradiţie eşti primul pe listă în calitate de juriu pentru ediţia următoare a festivalului, deci ai timp la dispoziţie să studiezi blogosfera.

Vreau să aduc mulţumiri şi participanţilor la acest festival.

Din numele organizatorilor aduc mulţumiri sponsorilor festivalului (ProPeople, Adpixel, Clickits, Moldcell, PRO NOI, The Flying Pig) şi partenerilor noştri.

Premiile din partea Ministerul Tehnologiilor Informaţionale și Comunicațiilor al Republicii Moldova (MTIC) sunt domenii în zona .md pe trei ani, pentru câştigătorii locului I acordat de către juriu, pentru a intra în posesia lor este nevoie să mergeţi cu diploma (la moment diplomele se află la organizatori)  la Molddata şi să activaţi domeniul dorit.

De asemeni majoritatea câştigătorilor nu am ridicat premiile din partea The Flying Pig care constă în 1, 2, sau 3 litri de bere.

Situaţia cadourilor poate fi găsită la următoarea adresă, pentru a intra în posesia diplomelor de la MTIC şi/sau a  flyerilor de la the flying pig contactaţi organizatorii festivalului.

În acest an toţi membrii juriului, au evaluat blogurile şi articolele din concurs, din experienţă proprie vă pot spune că este un lucru destul de complicat să evaluezi cît se poate de corect toţi participanţii, sunt de părerea că Dumitru Ciorici,Nicu PopescuOleg CiubotaruOlga RăileanSoacra MicăValeriu Tihai sau făcut datoria la cel mai înalt nivel.

Mulţumiri speciale pentru persoanele care sau implicat în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment: Elvira ScutaruTatiana PascovschiVitalie EşanuVladimir Iachimovici, Vitalie Varzari, voluntarilor DisperatulRadu Ceban şi Radu Lisiţa şi alte persoane care au găsit timp să dea o mâină de ajutor.

Cu respect iniţiatorii concursului Vladislav Namaşco şi Valeriu Tihai

9 comments

  1. Pingback: Vanea.Net

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.