21 martie: Ziua premierii!

Salutare tuturor, sîntem bucuroşi să anunţăm locul şi ora desfăşurării evenimentului mult aşteptat – premierea cîştigătorilor Blogovăţ 2009.

Vă aşteptăm în data de 21 martie 2009 la 44 Jazz Cafe din str. Albişoara 44, et. 2 la orele 13:00. Vezi harta.

Program

În acest an avem următorul program:
1. Prezentarea rezultatelor “Sondajului Blogovenilor 2009”;
2. Prezentarea evoluţiei blogosferei moldave;
3. Premierea cîştigătorilor “Blogovăţ 2009”;
4. Socializare, care presupune consum de băuturi alcoolice şi nonalcoolice, bună dispoziţie, discuţii aprinse şi distracţie.

Atenţie, se toarnă bere gratis!

Propeople.dk face cinste cu 120 de beri la ceremonia de premiere Blogovat 2009! Mai multe detalii vor afla cei care vor veni la eveniment;)

Mici instrucţiuni
La 13:00 ajungeţi în faţa la Muz’cafe 44, urcaţi la etajul 2, lăsaţi haina la vestiar şi luaţi loc oriunde e liber, localul va fi doar la dispoziţia noastră. O zi bună tuturor!

30 comments

 1. Pingback: CuratMurdarSRL
 2. putem sa venim cu prieteni,prietene? si..cum vom fi recunoscuti..adica…ar putea sa vina oricine si sa zica ca ii apartine blogul cela sau cela…

 3. Salutare tuturor bloggerilor din Moldova participanti si neparticipanti la concurs!
  Din pacate, in acest an voi lipsi de la ceremonia de premiere la care am fost prezenta in mod exemplar in editiile precedente. Ma aflu in Roma, Italia, la o stagiere care va lua sfarsit la inceputul lunii mai.
  Mi-e dor de Chisinau, prieteni, bloggeri si evenimente de genul Blogovat-ului.
  Totusi, va urmaresc online si ma bucur ca numarul bloggerilor in Moldova a crescut simtitor fata de anul trecut. Crestem – atat cantitativ cit si caLitativ. Bravo noua!
  Multumim organizatorilor si juriului pentru efort si asteptam noi initiative si idei. Vom veni si noi cu sugestii daca ne viziteaza inspiratia.
  Sa ne auzim de bine,
  Irina

 4. hehe, daca-s sti ca iau premiu, sigur ca vin….. insa sunt multi bloggeri buni in MD care scriu DES, si mult, si divers, si de divertisment 🙂

 5. ehhh…si cand ma gandesc ca nu am cum sa ajung la Chisinau..:(mi se face mila de mine. dar lasa ca anul acesta am participat mai mult de dragul participatului, dar la anul ma apuc serios de blog si nu ma las batuta pana nu va fur un premiu 🙂 🙂 🙂

 6. Nici un feedback la mesajul meu..
  Macar organizam o intalnire neformala la revenirea mea in tara sa-i cunosc pe cei relativ noi si sa-i revad pe ‘veterani’ ?
  Ce ziceti sa stabilim o zi in luna cind ne intalnim pentru discutii, sugestii si schimb de idei?

 7. rezultatele vor fi plasate si pe Internet banuiesc, da? cand anume?

  sper ca nu dupa ce veti chefui acolo si va veti aduce aminte si de bloggerii care nu sunt cu voi abia dupa 2 zile :)))

 8. Salut tuturor.

  Mersi organizatorilor si participantilor. La mai mult si la mai mare pt Blogosfera MD.

  Aveam si eu o ideie sau o propunere insa administratorii nu stiu de ce au evitato, sper ca miine sa se discute cu totii la o masa rotunda.

  Va mai propun sa faceti ceva frumos si de folos, colectind si niste semnaturi pt actiune benefica care o explic pe blogul meu:

  Distractie placuta la toti.

Comments are closed.