Votare la Blogovăţ 2009

Stimaţi bloggeri şi cititori, am primit mai multe scrisori în care ne rugaţi să vă expediem codul banerului de votare pentru blogul înscris în competiţie, cum puteţi vota alţi bloggeri sau în cazul cititorilor cum să voteze mai mulţi bloggeri o dată fără a pleca de pe site-ul Blogovăţ.

Ieri am creat un compartiment nou pe site-ul Blogovăţ 2009Votează, în care veţi putea face:

 • Recupera codul banerului de votare pentru blogul tău — vă rămîne doar să introduceţi adresa blogului cu care v-aţi înscris în competiţie în cîmpul respectiv
 • Vota, în cazul cititorilor, pentru mai multe bloguri dintr-un singul loc

Vă readucem aminte, că la moment avem mici probleme tehnice, de aceea votarea blogger-blogger prin intermediul ElectionPlatform va începe de săptămîna viitoare.

9 comments

 1. Daca sunt inscrisa la categoria Blog personal, atunci la celelalte nu pot vota? De cate ori incerc, imi cere un cod :(( dar nu e cel pe care l-am primit:(, acela era pt buton parca, nu?

 2. @loggista, poți vota în calitate de blogger doar în categoria în care ești înscrisă, pentru blogguri din alte categorii poți vota doar în calitate de cititor…

 3. Salut Vladislav,
  Am trimis is eu o cerere de participare la Blogovat dar nu stiu din ce motive nu vad blogul meu in lista participantilor. Ceva nu e in regula cu blogul meu, sau…?

  Iti multumesc anticipat pentru raspuns.

 4. Pingback: Blogosfera
 5. Pingback: Blogosfera
 6. Pingback: Blogosfera
 7. Pingback: Valeriu Tihai

Comments are closed.