A fost lansat Blogovăţ 2009

Pentru a doua oară în istoria internetului moldovenesc este organizat un festivalul al blogului. Calendar fastivalului include o etape:

 1. Înregistrarea blogurilor în concurs
  9 februarie 2009 – 23 februarie 2009
 2. Votarea
  23 februarie 2009 – 9 martie 2009
 3. Analizarea datelor
  9 martie 2009 – 15 martie 2009
 4. Premierea câştigătorilor
  21 martie 2009

La concurs, pot participa blogurile create şi susţinute de un cetăţean al Republicii Moldova sau de străini care locuiesc în Moldova şi scriu despre Moldova. Înregistrarea este posibilă în urma completării unui formular pe site-ul festivalului blogovat.blogosfera.md

La jurizarea festivalului Blogovăţ 2008 vor participa 3 grupuri de utilizatori: cititori, bloggeri şi juriu. Cititorii vor vota pentru blogurile sale favorite prin intermediul unui baner afişat pe blogul participantului. Bloggerii înscrişi în competiţie vor vota prin sistemul ElectionPlatform.com.

Juriul va evalua blogurile conform unei liste de criterii, atribuind fiecărui criteriu punctajul corespunzător. Participanţii pot înregistra blogurile la una din categoriile: “Blog media”, “Blog societatea civilă”, “Blog personal” sau “Blog de specialitate”. Juriul va desemna cîştigătorii la categoriile “Cel mai bun articol de blog” şi “Lansarea anului”.

De asemeni în această perioadă are loc și Moldova Blogger Survey 2009, toti bloggerii din Moldova sunt invitați cordial să îl completeze.

Răspunsuri sunt acceptate numai o singura dată de la acelați IP. întrebările marcate cu asterisc [*] sunt obligatorii. Timpul de completare este de 4-8 minute.

17 comments

 1. Pingback: CuratMurdarSRL
 2. Pingback: mirc3a's blog
 3. Adminilor, puteţi să rectificaţi o greşeală din denumirea blogului meu? În loc de promovare e scris proovare…
  Mulţumesc anticipat,

 4. Pingback: Blogosfera
 5. M-ar interesa sa stiu daca pot sa fac un interviu dupa aflarea rezultatelor din 23 februarie. M-ar interesa sa scriu un articol Blogovat vs. RoblogFest. Sa vedem ce atuuri au blogurile moldovenesti, cum sunt ele premiate. Asemanarile dintre aceste festivale ale blogului din tarile vecine. Daca se da si o petrecere m-ar interesa sa ma deplasez in Moldova si sa realizez niste fotografii. Daca doriti sa ma contactati puteti trimite un mail la alexblana2003 [@] yahoo [dot] co.uk

 6. Valeriu, stii ce nu inteleg eu, cum se voteaza. Parca pe 23 februarie incepe votarea… Felicitari, cu ocazia zilei de 23 februarie, chiar daca nu ai fost in armata Sovietica. :).

 7. Pingback: Blogosfera
 8. Pingback: Blogosfera
 9. Salut Valeriu,
  Am trimis is eu o cerere de participare la Blogovat dar nu stiu din ce motive nu vad blogul meu in lista participantilor. Ceva nu e in regula cu blogul meu, sau…?

  Iti multumesc anticipat pentru raspuns.

 10. Norok Alexei Seremet, blogul nu a fost aprobat pentru că nu îndeplenește condițiile specificate pe site și anume: a fost lansat după 31 decembrie 2009, primul post pe blogul DV a fost scris pe data de 03.01.2009 21:15, în schimb de etapa aprobării la blogovăț 2010 trece fără nici o problemă.

 11. Pingback: Blogosfera
 12. Pingback: Blogosfera
 13. Pingback: Blogosfera
 14. Pingback: Valeriu Tihai

Comments are closed.